Кариера

На оваа страна од нашиот веб сајт ќе бидат објавувани огласи за вработување во нашата компанија.

Континуирано унапредување, усовршување и надградување со цел квалитетно задоволување на барањата и потребите на клиентите се основите на кои се темели развојот на човечките ресурси во нашата компанија.

Нашите вработени се нашиот главен капитал. Високо го цениме професионализмот и експертизата и промовираме работна средина каде индивидуалните вештини се стимулирани, а знаењето ефикасно се применува.

Доколку сакате да ја креирате иднината на нашата брокерска куќа, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на нашиот тим, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: info@eurohaus.com.mk

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, врз основа на тековните потреби ќе ве контактираме.

Напомена:

Согласно Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата биографија за идните потреби на ЕУРОХАУС, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на селекција на кадри. ЕУРОХАУС Ви гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниедна друга цел ниту пак би биле достапни на трети лица.

Континуирано унапредување, усовршување и надградување со цел квалитетно задоволување на барањата и потребите на клиентите се основите на кои се темели развојот на човечките ресурси во нашата компанија.

Нашите вработени се нашиот главен капитал. Високо го цениме професионализмот и експертизата и промовираме работна средина каде индивидуалните вештини се стимулирани, а знаењето ефикасно се применува.

Доколку сакате да ја креирате иднината на нашата брокерска куќа, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на нашиот тим, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: info@eurohaus.com.mk

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, врз основа на тековните потреби ќе ве контактираме.